boedelruiming-haarlemmermeer

Over Ons

Boedelruiming Haarlemmermeer heeft ruim 18 jaar ervaring met boedelruimingen, verhuizingen en opslag van goederen.

Wij werken snel, efficiënt en staat garant voor een tevreden oplevering van een woning, tuin of bedrijf. En dat allemaal tegen een zeer scherp tarief. Onze kennis is van hoog niveau en wij weten van aanpakken.

Bel ons: 023-5402565.

woning ontruimen
Opslag van inboedel

Onze Missie

Wij werken met 100% tevredenheidsgarantie.

Dat houdt voor u in dat wanneer u het opruimen van de inboedel uit handen geeft aan Boedelruiming Haarlemmermeer u gegarandeerd bent van een correcte oplevering aan verhuurder of koper.

Wij staan 24/7 voor u klaar en factureren pas wanneer u tevreden bent.

Neem contact met ons op:

023-5402565

Wij ontruimen een woning efficiënt

Woningontruimen met traplift

Efficient werken met traplift

Speciaal voor flats en appartementen maken wij gebruik van een traplift. Zo is elke woning die ontruimt moet worden voor ons eenvoudig bereikbaar.

gelijmde vloer verwijderen

Gelijmde vloer verwijderen

Wanneer een woning ontruimt moet worden moet deze vaak in originele staat hersteld worden. Dus wanneer de vloerbedekking verlijmd is kunnen wij dat ook verwijderen.

Wij komen vrijblijvend bij U langs om het huis, bedrijf of opslag te bezichtigen

Een woning moet ontruimt worden. En nu?

Uiteraard kunt u er voor kiezen om zelf een woning te ontruimen.

Maar soms kan dat niet altijd. Dat kan verschillenden oorzaken hebben. U kunt er te emotioneel bij betrokken zijn. Het is fysiek zwaar werk en misschien heeft niet genoeg mensen die u kunnen helpen om een huis te ontruimen. Of de afstand naar de te ontruimen woning is gewoonweg veel te groot. Mocht u dus niet in staat zijn om het leegruimen van de woning zelf te doen dan nemen wij dat graag voor u uit handen.

Wij komen vrijblijvend bij U langs om het huis, bedrijf of opslag te bezichtigen.

Samen lopen we met u door het pand en horen we graag wat uw wensen zijn.

We beoordelen welke goederen niet meer te hergebruiken zijn door ons of welke goederen juist nog wel enige waarde hebben. De bruikbare goederen uit de boedelruiming nemen wij van u over of doneren we aan goede doelen zodat er weinig afvoer is. Wij hebben een groot netwerk en veel contacten opgebouwd waar we veel goederen aan kwijt kunnen.  Bij goederen die hergebruikt kunnen worden moet u denken aan kleding, boeken, speelgoed, witgoed etc.

De offerte.

Na inspectie krijgt u van ons meteen een prijsopgave en een overeenkomst met daarin de afgesproken datum dat wij de woning leegruimen en bezemschoon opleveren.

Hierdoor komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Ook kunnen wij de oplevering en bezichtiging voor goedkeuring door de woningcorporatie voor u uit handen nemen zodat u daar zelf geen omkijken meer naar heeft. 

Kortom, wij kunnen voor u alles uit handen nemen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

offerte voor een woningontruiming aanvragen