Wat kan en mag u van ons verwachten bij een boedelruiming

Hoe werkt Boedelruiming Haarlemmermeer.

Boedelruiming Haarlemmermeer heeft ruim 16 ervaring met boedelruimingen, verhuizingen en opslag van goederen.

Wij werken snel, efficiënt en staat garant voor een tevreden oplevering van een woning, tuin of bedrijf. En dat allemaal tegen een zeer scherp tarief. Onze kennis is van hoog niveau en wij weten van aanpakken. Bekijk ons werk maar eens.

Badkamer leeg ruimen boedelruiming 
Badkamer na boedelruiming 
Sommige ruimtes zijn overvol en voor u bijna onbegonnen werk. Voor ons niet!
Kamer leeg ruimen voor 

Kamer leegruimen na

 

Een woning moet ontruimt worden. En nu?

Uiteraard kunt u er voor kiezen om zelf een woning te ontruimen.

Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Maar soms kan dat niet altijd. Dat kan verschillenden oorzaken hebben. U kunt er te emotioneel bij betrokken zijn. Of U heeft niet genoeg mensen die u kunnen helpen om een huis te ontruimen. Of de afstand naar de te ontruimen woning is gewoonweg veel te groot. Mocht u dus niet in staat zijn om het leegruimen van de woning zelf te doen dan nemen wij dat graag voor u uit handen.

Wij komen vrijblijvend bij U langs om het huis, bedrijf of opslag te bezichtigen.

Vervolgens lopen we met u door het pand en horen we graag wat uw wensen zijn.

We beoordelen welke goederen niet meer te hergebruiken zijn door ons of welke goederen juist nog wel enige waarde hebben. De bruikbare goederen uit de boedelruiming nemen wij van u over of doneren we aan goede doelen zodat er weinig afvoer is. Wij hebben een groot netwerk en veel contacten opgebouwd waar we veel goederen aan kwijt kunnen.  Bij goederen die hergebruikt kunnen worden moet u denken aan kleding, boeken, speelgoed, witgoed etc.

tweedehands kleding boedelruiming haarlemmermeer
tweedehands speelgoed boedelruiming haarlemmermeer
tweedehands boeken boedelruiming haarlemmermeer

De offerte.

Na inspectie krijgt u van ons meteen een prijsopgave en een overeenkomst met daarin de afgesproken datum dat wij de woning leegruimen en bezemschoon opleveren.

Hierdoor komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Ook kunnen wij de oplevering en bezichtiging voor goedkeuring door de woningcorporatie voor u uit handen nemen zodat u daar zelf geen omkijken meer naar heeft. Kortom, wij kunnen voor u alles uit handen nemen.

Wij werken met 100% tevredenheid garantie.

Dat houdt voor u in dat wanneer u het opruimen van de inboedel uit handen geeft aan Boedelruiming Haarlemmermeer u gegarandeerd bent van een correcte oplevering aan verhuurder of koper.

Eventuele zaken waarvan de tegenpartij naderhand bezwaar maakt worden door ons correct afgehandeld. Bij het ontruimen, opruimen en oplevering klaar maken van woningen en bedrijfspanden wordt er pas gefactureerd als u tevreden bent. Wij vragen voor aanvang van de boedelruiming geen aanbetaling.

  • Wij geven geen offerte via de telefoon of email. Dit doen wij altijd persoonlijk.
  • Wij doen ontruimingen gratis als de spullen de onkosten dekken.

(Onze onkosten zijn  personeel – afvoerkosten – vervoer – materiaal)

Voor meer  informatie kunt u vrijblijvend mailen of bellen naar:

Boedelruiming Haarlemmermeer.

Ed Hoogkamer
Vijfhuizerdijk 93
2141BD Vijfhuizen
info@boedelruiming-haarlemmermeer.nl
023-5402565 of 06-41410133