WONINGONTRUIMING

Het ontruimen van een woning

Vrijblijvende offerte

Overige diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van woningen

Het ontruimen van een woning kan een complex proces zijn, en er zijn veel dingen om rekening mee te houden. Hier zijn enkele zaken die komen kijken bij het ontruimen van een woning

Planning.

Het is belangrijk om een plan te maken voor het ontruimen van de woning. Dit omvat het bepalen van de datum waarop de ontruiming moet plaatsvinden en het plannen van de benodigde middelen en personeel om de klus te klaren.

Sorteren van spullen.

Het is belangrijk om alle spullen in de woning te sorteren. Spullen die niet meer nodig zijn kunnen worden weggegooid of gedoneerd aan een goed doel, terwijl waardevolle spullen apart gezet moeten worden.

Verwijderen van persoonlijke bezittingen.

Voordat de ontruiming begint moeten alle persoonlijke bezittingen van de bewoners worden verwijderd. Dit omvat bijvoorbeeld foto’s, kleding, en persoonlijke documenten.

Verwijderen van meubels.

Meubels moeten worden verwijderd en eventueel naar een opslagruimte of nieuwe locatie worden gebracht.

Schoonmaken.

Nadat de spullen zijn verwijderd en de meubels zijn verplaatst moet de woning worden schoongemaakt. Dit omvat het stofzuigen, dweilen, en het schoonmaken van de keuken en badkamer.

Afvoeren van afval.

Afval dat tijdens het ontruimen is verzameld moet worden afgevoerd. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door het afval naar de stort te brengen of door het te laten ophalen door een afvalverwerkingsbedrijf.

Opleveren van de woning.

Nadat de woning volledig is ontruimd en schoongemaakt moet deze worden opgeleverd aan de verhuurder of eigenaar. Hierbij kan een inspectie plaatsvinden om te controleren of de woning in goede staat is achtergelaten.

Het ontruimen van een woning kan dus veel werk zijn. Het kan helpen om een professioneel bedrijf in te schakelen om het proces soepeler te laten verlopen.

Wij nemen voor u alles uit handen:

Professioneel, integer en snel

Wij weten als geen ander dat het ontruimen van een woning emotioneel en fysiek zwaar kan zijn. En juist daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn deskundig en hebben meer dan 18 jaar ervaring met het ontruimen en bezemschoon opleveren van woningen.

©2024. Boedelruiming Haarlemmermeer. All Rights Reserved.