boedelruiming-haarlemmermeer

Een bedrijf ontruimen is veel werk. Wij helpen u professioneel en snel op weg!

Wanneer een bedrijfspand moet worden ontruimd en leeg opgeleverd, is dit vaak een ingrijpend proces waarbij veel komt kijken. Het kan gaan om verschillende redenen, zoals een faillissement, verhuizing of het beëindigen van een huurcontract. Het is belangrijk om dit proces goed te plannen en uit te voeren om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en er geen onnodige kosten of problemen ontstaan.

Stappenplan voor het ontruimen van een bedrijfspand.

  1. Inventariseer wat er moet gebeuren Voordat je begint met de ontruiming van het bedrijfspand, is het belangrijk om een overzicht te hebben van wat er allemaal moet gebeuren. Maak een lijst van alle ruimtes en inventariseer welke spullen er moeten worden meegenomen, weggegooid of verkocht. Houd hierbij rekening met eventuele afvalkosten, transportkosten en opbrengsten van de verkoop van inventaris. Wanneer u gebruik maakt van onze dienst dan nemen wij dat voor u uit handen.

  2. Maak een planning en bepaal de datum waarop het bedrijfspand moet worden opgeleverd en maak een planning voor de ontruiming. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de tijd die nodig is voor het inpakken van spullen, het regelen van transport en het afvoeren van afval. Wij kunnen dat goed inschatten. Ook dat nemen wij voor onze rekening.  U schakelt gewoon onze hulp in. Het ontruimen van een bedrijfspand is een flinke klus, zeker als er veel spullen moeten worden verhuisd of weggegooid. Schakel daarom Boedelruiming Haarlemmermeer in. Wij zorgen dat er voldoende personeel beschikbaar is op de dag van de ontruiming en zij weten wat er van hen wordt verwacht.

  3. Begin met inpakken en sorteren. Als de planning is gemaakt en de hulp is ingeschakeld, kan begonnen worden met het inpakken en sorteren van spullen. Pak alles zorgvuldig in en markeer dozen met de inhoud en de bestemming. Sorteer spullen die weg kunnen en zorg dat deze tijdig worden afgevoerd.

  4. Wij regelen transport en zorgen dat er voldoende transport beschikbaar is voor het verplaatsen van de inventaris en andere spullen. Maak afspraken met Boedelruiming Haarlemmermeer over de benodigde capaciteit en houd hierbij rekening met eventuele afwijkende afmetingen van spullen.

Verwijderen van afval.

Naast het verhuizen van spullen moet ook afval worden afgevoerd. Regel hiervoor een afvalverwerker en maak afspraken over de kosten en de hoeveelheid afval. Zorg dat het afval op tijd wordt afgevoerd om eventuele boetes te voorkomen.

Schoonmaken.

Als alle spullen zijn verhuisd en het afval is afgevoerd, moet het bedrijfspand schoon worden opgeleverd. Boedelruiming Haarlemmermeer is ook gespecialiseerd is in het reinigen van bedrijfspanden.

Heeft u meer informatie nodig?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.