boedelruiming-haarlemmermeer

Een zwaar vervuilde woning ontruimen behoort ook tot onze werkzaamheden. Al zijn dat niet de meest prettige woningontruimingen om te doen. Een zwaar vervuilde woning kan door verschillende redenen ontstaan. Maar daar gaan we verder niet over uitweiden. Want de onderliggende oorzaken zijn nooit leuk.

Klik op dit filmpje voor een korte impressie

We hebben ook niet naar de oorzaak van de vervuilde woning gevraagd. Wij gaan hier namelijk integer en respectvol mee om.

Toen we deze klus aan namen hadden we nog niet echt het idee hoeveel werk en tijd hier in zou gaan zitten. En al helemaal niet hoeveel afvalzakken we uiteindelijk zouden gaan gebruiken. Het zijn er meer dan 200 geworden. Het was hard maar dankbaar werken.

Ondanks de hete buitentemperatuur hebben wij ons aan de Covid-19 regels gehouden. En dat betekend een overal, masker en gezichtsbescherming. En dit was zeker geen overbodige luxe gezien de vuiligheid en stank die zich in de woning bevond. Al met al hebben we deze enorme klus toch weer geklaard en kijken zeer tevreden terug op het resultaat. Want deze woning is weer bewoonbaar voor nieuwe mensen.