Woningontruiming Haarlem

Woningontruiming Haarlem.

Boedelruiming Haarlemmermeer is gespecialiseerd in het ontruimen en leegruimen van woningen, bedrijven, schuren en tuinen in Haarlem. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring. Geen enkele woningontruiming Haarlem is ons te groot.

Wanneer is een woningontruiming nodig.

woningontruiming Haarlem

Bij een woningontruiming in Haarlem komt veel kijken. Een woning leeg en bezemschoon opleveren valt niet mee. Naast de vele zaken die geregeld dienen te worden bent u ook nog eens emotioneel betrokken bij de zaak. Soms speelt de grote afstand tussen uw woonplaats en de te ontruimen woning in Haarlem ook een rol.

Expert op het gebied van woningontruiming.

Tijdens de woningontruiming in Haarlem wordt de woning efficiënt en zorgvuldig door ons leeg gehaald. De bruikbare goederen krijgen bij ons altijd een tweede kans. Die krijgen een herbestemming via verschillende goede doelen en maatschappelijke instellingen waarmee wij intensief samenwerken. Wij verwijderen alles. Dit wordt op een professionele wijze door ons gedaan. Mocht het nodig zijn dan verwijderen wij spijkers, schroeven en pluggen uit muren en plafonds. En natuurlijk worden alle gaten netjes door ons gedicht. Ook een tuin leegruimen of onderhouden is geen probleem voor ons.

tuin leegruimen woningontruiming haarlem

Vanzelfsprekend zijn wij thuis in alle bijkomende werkzaamheden tijdens een woningontruiming in Haarlem. Denk hierbij aan:

  • Vloerbedekking verwijderen
  • Behang van de muren
  • Schilderwerk
  • Stucwerk
  • Witten van muren en plafond
  • Herstellen van elektra
  • Tuin onderhouden of leegruimen
  • Gaten in de muren vullen
  • Tapijt van de trap verwijderen
  • Verwijderen van zelfgemaakte kasten of opgehangen planken

Offerte woningontruiming Haarlem.

offerte boedelruiming

Vooraf bespreken we de mogelijkheden en maken met u een afspraak om de te ontruimen woning in Haarlem te bezichtigen. We bespreken dan welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en hoe u wilt dat de woning in Haarlem zal worden opgeleverd. Hoe dat zal verlopen is vaak afhankelijk van het soort woning. Is de te ontruimen woning in Haarlem een koopwoning dan is het soms verstandig om vloerbedekking zoals laminaat en lampen achter te laten en ter overname aan te bieden. Betreft de te ontruimen woning in Haarlem een huurwoning dan kan dat vaak ook. Maar soms eist de verhuurder dat de woning volledig ontruimt opgeleverd dient te worden.

Tijdens de afspraak krijgt u een indicatie van de kosten en na de afspraak ontvangt u per e-mail een vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord met onze offerte dan leggen wij in overleg met u een datum vast. Het kan natuurlijk zo zijn dat wij tijdens het ontruimen van de woning iets van waarde, zoals foto’s of een paspoort tegenkomen. Hier gaan wij altijd integer en secuur mee om!

Neem contact met ons op.

Waar is Woningontruiming Boedelruiming Haarlemmermeer werkzaam

Woningontruiming Haarlem – Woningontruiming Hoofddorp – Woningontruiming Nieuw Vennep – Woningontruiming Bennebroek – Woningontruiming Zwaanshoek – Woningontruiming Amsterdam – Woningontruiming Halfweg – Woningontruiming Zwanenburg – Woningontruiming Heemstede – Zandvoort – Woningontruiming Bloemendaal – Woningontruiming Aerdenhout – Woningontruiming Amstelveen – Beverwijk – Heemskerk – Woningontruiming Uithoorn